Consultarea naţională a proiectului pentru programa şcolară de matematică la clasele de gimaziu

Au apărut proiectele de programe pentru clasele V-VIII. Proiectul pentru programa de matematică poate fi găsit la adresa http://www.ise.ro/wp-content/uploads/2017/01/Matematica.pdf

În anunţul MEN şi IŞE se precizează că procesul de consultare se adresează cadrelor didactice, inspectorilor școlari si altor categorii de specialiști care ar putea oferi un feedback relevant cu privire la proiectele de programe școlare pentru clasele V-VIII. Pentru a colecta opiniile, comentariile si propunerile dvs., vă rugam să parcurgeți pașii următori:

  • Pasul 1. Descărcați programa școlară;
  • Pasul 2. După parcurgerea programei in integralitatea acesteia, accesați chestionarul de consultare;
  • Pasul 3. Completați chestionarul alegând variantele de răspuns care se potrivesc cel mai bine opiniei dvs. și oferiți, dacă este cazul, propunerile si observațiile dumneavoastră în spațiile dedicate întrebărilor deschise.

Chestionarul conține întrebări punctuale cu privire la elementele constitutive ale programei: competențe generale, competențe specifice, exemple de activități de învățare, conținuturi, sugestii metodologice. De aceea, lectura atentă a proiectului de programă școlară este esențială pentru a oferi un feedback relevant care să conducă în mod direct la îmbunătățirea proiectelor de programă școlară.

Consultarea se va derula in perioada 27 ianuarie-13 februarie 2017. Vă mulțumim pentru interes și pentru participarea dvs. la procesul de consultare!

Chestionarul on- line se găseşte la adresa https://www.surveymonkey.com/r/programe_gimnaziu

Ca urmare, stimaţi colegi, vă propunem „o mică vacanţă”, adică haideţi să studiem în această vacanţă intersemestrială propunerile respective. La o primă privire aruncată peste acestea am văzut lucruri foarte interesante.

Spor la lucru!

Prof. Mariana şi Titus Grigorovici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.